L’osmosi inversa és un procés que ens permet transformar l’aigua de l’aixeta en aigua de gran puresa. L’aigua passa per uns filtres i per una membrana semipermeable de tecnologia molt avançada que reté els NITRATS, la CALÇ, els METALLS PESANTS, les SALS, els BACTERIS... aconseguint aigua d’alta qualitat amb un gust pur.
Ja no li caldrà comprar més aigua embotellada ni desfer-se dels envasos buits, si instal·la una osmosi inversa tindrà sempre aigua pura a l’aixeta.
En els restaurants també s’utilitza per a cuinar, per a rentar els gots, evitant haver de repassar-los, per a la cafetera, obtenint un cafè de gran qualitat i perquè els glaçons quedin transparents i sense gust.
Disposem d’aparells d'osmosi inversa domèstics amb una producció de 100 litres / dia, fins equips industrials amb produccions de fins a 48.000 litres /dia.
Instal·lació adequada per:
Cases particulars, Restaurants, Hotels, Bars, Fleques, Pastisseries, Gelateries, Càterings, Fàbriques de glaç ...